Het liedje Drowning door A Boogie Wit A Hoodie is mijn keus geworden omdat ik hier het beste een beeld bij krijg wat ik wil doen.

Ik heb Tutorials gebruikt voor After Effects om te leren hoe ik verschillende realistische beelden te maken die ik kon gebruiken als water/oceaan.
In de eerste week heb ik mijn stijlbord en moodboard gemaakt en ben ik begonnen aan het maken van de achtergronden in After Effects.
In de tweede week heb ik bij deze achtergronden de lyrics erbij gemaakt en getimed. De feedback die ik van de leraar had gekregen was dat het na een tijd saai werd dus toen ben ik gaan proberen om de tekst te animeren. Ook heb ik feedback gekregen over
In de derde week ben ik verder gegaan met het animeren, wat niet zo goed ging deze week was het gebruik van After Effects bij het eerste couplet, hij renderde de preview niet meer goed maar toen ik hem uiteindelijk renderde deed hij het wel normaal. Gelukkig kwam dit voorval pas voor wanneer ik bijna al mijn animaties naar wens had dus dit maakte niet heel veel uit. Bij couplet 2 gebeurde dit gelukkig niet.              
In de vierde week heb ik alles afgerond en gerenderd. Ook heb ik nog de credits gemaakt en alle puntjes op de i gezet zoals het perfectioneren van de timing en de muziek mixen.

You may also like

Back to Top